Trådløs strøm

Tænk hvis strøm kunne fungere som dit trådløse internet? Så kan elbiler lade op, mens de kører, og du behøver aldrig bekymre dig om at huske . DTU-forskere peger på mulighederne og udfordringerne med trådløs strøm, som er stærkt på vej til at fylde mere og mere både hjemme og ude.

Der er udsigt til det helt store gennembrud for trådløs opladning af smartphones, wearables og andre digitale produkter. Sig farvel til elektriske kabler og den besværlige genopladning af batterier. Nu er mere end 1års forskning inden for trådløs overførsel af energi. Oplad din smartphone uden kabler, med trådløs opladning integreret i lamper, sengeborde eller indbygget i dine egne møbler. Og bliver vores skrivebord nogensinde fri for hele det store rod af ledninger?


Koreanske forskere har udviklet en teknologi til trådløs opladning af blandt. Qualcomm har fundet frem til en ny teknologi, der gør at metal-telefoner også kan oplades trådløst. Den britiske transportminister afsætter 5millioner pund til at teste, om automatisk opladning af elbiler under kørsel, kan rulles ud på de . Trådløs opladning: Hvad siger du til, at din mobil bare skal være inden for fem meters afstand af opladeren for at få strøm? Trådløs opladning er en af ​​mange nye funktioner fremgår af de nyeste smartphones, fras Nexus og Samsung Galaxy Stil Nokias Lumia 920. Vi omgiver os i dag med en masse elektriske apparater og mange af disse er trådløse.


De behøver dog strøm for at fungere og skal enten oplades . Trådløs strøm, der kan oplade og forsyne smartphones uden ledninger, børnetrackere der holder styr på ungerne, og automatisk indendørs klimajustering er . Samsung Galaxy SEdge+ Trådløst Strøm Cover EP-TG928BF - Guld. For fem år siden fik Apple patent på en speciel type trådløs opladning af iPhonen. I Apples scenarie skal en iMac eller MacBook kunne oplade . Drømmen om at smide ledningerne langt langt væk er for mange det rene utopia, men nu ser den trådløse teknologi ud til at komme nærmere . Ny teknologi fra firmaet Qualcomm muliggør trådløs opladning af din smartphone lavet i lækre metaldesigns. Nu skulle muligheden for trådløs strøm ikke være lige så urealistisk som hidtil antaget.


En af de vigtigste ting ved alle de devices vi bruger er, at de skal oplades engang i mellem. Med den smarte opladningsplade til Samsung Galaxy Sog Samsung Galaxy SEdge kan du oplade din smartphone hurtig og trådløst - Slut med nederen . Nexa NEYC-Trådløs Fjernstyring Pakke Trådløs Strømstyring . RS Components introducerer en serie af kontaktløse forbindelsessystemer, der giver store fordele i industrimaskiner ARISO-konnektorer fra TE . Mens Apple har travlt med at skifte strømførende - og i få tilfælde livsfarlige - opladere ud med nye, arbejder firmaet også på en trådløs drøm. Lige så stor en fornøjelse det er at arbejde med en trådløs mus, lige så stor en . Drop kablet og oplad din iPhone trådløst! Elektronikgiganten LG har udviklet en ny form for trådløs opladning, der oplader din mobiltelefon lige så hurtigt som hurtigopladning via kabel.


Med en powerbank skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm igen. Med ekstra strøm i lommen, er du sikker på at have strøm nok til at fange alle de . Trådløst netværk kan snart være det eneste, du skal bruge for at få strøm på mobilen. Begge modeller fungerer sammen med en hvilken som helst trådløs. Og efter minutters lynopladning med ledning, har du strøm nok til at kunne se film i op .

Kommentarer

Populære opslag