Gubi standerlampe

Grashopper er en smuk og klassisk lampe, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Derudover er lamperne fra GUBI for hver en smag og til ethvert hjem. VI NETOP HAR DEN LAMPE DU ØNSKER DIG TIL EN EKSTRA FORDELAGTIG PRIS.

Stort udvalg af Gubi Lampe til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Semi Pendel Lampe Ø- Blank Antrasit Grå - Gubi.

Established in Copenhagen in 196 the Danish family company Gubi is a global design house driven by curiosity, courage and intuition. Eventyrlig lampeserie oprindeligt designet til den berømte sandstensbygning 'Casa Mila' i Barcelona. Gubi Grasshopper standerlampe: Se og køb nu tilbyde. Gubi - Cobra gulvlampe er designet i 19af Greta M. Grossman-kollektionen tilhører den klassiske genre over unikke designs der har opnået høj . BL standerlampe fra Gubi Bestlite har været i produktion siden 1930.


Bestilite designet blev udtænkt af Robert Dudley Best. Her ses et udsnit af de standerlamper som forhandles af JacobsenPlus. Gulvlampe lampe i Messing stel med farvet fod og skærm.


Den klassiske Cobra gulvlampe er designet tilbage i 19af den svenske designer Greta Grossmann og er nu relanceret af Gubi. Sammenlign priser og læs anmeldelser af GUBI - Gulvlamper Lamper. Grässhoppa er en af de mest ikoniske lamper, som Greta Grossman designede i 1940'erne. Flot designlampe, tegnet af Robert Bestlite. Interesseret du dig for designmøbler, vil du helt sikkert nyde at have en Bestlite . BestLite serien er designet af Robert Dudley Best (1892-1984) som har studeret ved School of Industrial Design, Düsseldorf og Interior Design Atelier i Paris.


GrapeDesign har gulv- og standerlamper fra Flos, Luceplan, Bestilte, GUBI og molo design. Derfor har vi også mindst én der passer til jeres indretning. Den første lampe i serien blev designet i 19og med sit elegante formsprog og . Gubi er et dansk design firma der har etableret sig internationalt med sine mange.


Især den prisbelønnede stol, Gubi chair, har spredt kendskabet til Gubi . I er måske allerede bekendte med den karakteristiske Grasshopper lampe fra Gubi, men kender i mon dens historie? Køb Gubi Søger standerlampe, bordlampe og væglampe billigt her. Beskrivelse: Gubi BestLite Standerlampe BLS i sort. Den første Bestlite blev lanceret af den britiske designer, Robert Dudley Best i 19og .

Kommentarer

Populære opslag