Pærer til lamper

Vi har pærer til enhver lamper, til billige priser! Her finder du både LE sparepære, kronepære, kertepære og selvfølgelig GLOBEPÆRER! Find en sparepære eller en LED pære til PHlampen du har derhjemme.

Vi har testet nogle pærer, så du skal bare vælge! Når du køber pærer, er der en masse nye ord og mærker. Få tjek på dem her og se hvilke pærer du skal vælge til din lampe.


Hvis du mangler en lampepærer, så se vores store udvalg på IKEA.

Vores pærer og batterier er alle miljøgodkendte og det sikrer dig en god løsning. Vi har et stort udvalg af pærer til alle vores lamper. Kontakt os hvis ikke du kan finde det du leder efter.


Også special pærer til de designerlamper som lige skal . Udviklingen af nye og energibesparende lyskilder (pærer) sker med en så stor hastighe at det er nødvendigt løbende at holde sig opdateret. Energimærkerne hjælper dig med at vælge pærer og lamper, der giver dig belysning med lavt elforbrug. Din online lampeshop med alt indenfor lamper og belysning. Søg, find og køb lamper hos Lampeiganten.


Bredt udvalg og gode tilbud i vores lampeverden.

Hos Lysmesteren kan du købe lamper fra bl. Køb lamper her med fri fragt ved køb over 4kr. Køb dine pærer hos Designlite og vær sikker på at du træffer det rigtige valg.


Vi har et stort udvalg af lyskilder fra de bedste leverandører. Louis Poulsen pærer er lyskilder, som Louis Poulsen har testet i deres forskellige sortiment af lamper. Louis Poulsen har udvalgt de pærer, de mener giver det . Vi har naturligvis også et stort udvalg i led lamper - og hos Lite-House finder du nemt den led lampe du har brug for. LED-pærer giver et varmt hvidt lys med en imponerende lang levetid. Kan jeg blande LED-lamper med lysstofpærer eller andre induktive lyskilder i én . PH-lamper hænger over mange spise- og sofaborde rundt om i Danmark, og med glødepærernes forsvinden, spørger mange, hvilken pære der . Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af led-pærer fra bla.


Stort udvalg i LED pærer fra SunFlux, Philips og Osram. Køb LED pærer og spar penge hos Greenline.

Kommentarer

Populære opslag