Genopladelig pandelampe

Der kan være mange grunde til at vælge en pandelampe med genopladelige batterier, men det er specielt relevant hvis du har valgt . OBS: NY version af NAO, nu med hele 5Lumen! PETZL NAO E36AHR genopladelig (li-ion) pandelygte.

Sponsorerede links: Led Lenser SEO 7R, genopladelig pandelampe på XXL. Led lenser pandelampe SEO7R blå 6107-R genopladelig på Frishop. Pandelamper til sportsudøvere, mountainbikere, skiløbere, skateboardere, friti geocaching, klatring, vandring, spejder, natteløb, løb, cykling, parkour og anden . Med trinløs dæmpning og avanceret focus system.

V3pro rechargeable er højdepunktet af vores stolte banebrydende håndværk. Den kombinerer imponerende ydelse og æstetisk design i en letsvægts løsning. Udstyret med vores unikke kontaktsystem til alsidig brug, samt elektronisk . Lysstyrken er op til il imponerende 8Lumen, og det glidende fokuseringssystem giver en rækkevidde på den fokuserede lyskegle på op til 3meter. Genopladelig pandelampe med LED og lysfunktioner.


Batteri: Genopladeligt batteri og oplader medfølger. TIKKINA kan ligeledes anvendes med genopladelige NiMH-batterier. Den nye TIKKA RXP er en kompakt genopladelig pandelampe med Petzl's intelligente . Ydelse genopladeligt forlygte til tunge brugere.


Udstyret med vores unikke stiksystem for maksima. Læs mere Olight H15S Genopladelig pandelampe 2lumen. Du kan trygt handle hos os da vi har dages prisgaranti og 3dages returret. Genopladelig pandelampe med et meget kraftigt lys fra en 10W Cree XM-L TLE totalt 12lumen.


Effektiv opladelig pandelampe, der er både kraftfuld og præcis. COAST FL75R Genopladelig Pandelampe (5lumen) - i gaveæske Dette er den genopladelig opgradering af den populære Coast FL75. Iota er pandelampen til dig der vil have noget som virker uden alle de overflødige funktioner. Hvidt lys op til 1lumen, mulighed for trinløst at blænde ned til 4 . COAST FL75R Genopladelig Pandelampe (5lumen) - i gaveæske.


COAST FL75R er den genopladelige opgradering af den populære COAST FL75.

Kommentarer

Populære opslag