Omregning watt til lumen

I vores webshop omregnes lumenværdierne for alle sparepærer. Derfor er det nemt at se, hvor mange watt sparepæren svarer til, og hvilken glødepære den kan . Det er svært at huske, hvor mange lumen din sparepære skal være for at matche en glødepæres watt. Med skiftet fra glødepæren til mere energivenlige pærer, som LED-pæren, sker der også et skift i de enheder, hvormed . Man omregner fra Watt til lumen ved at gange Watt med ca.


For hvad betyder lumen og Ra-værdi, og hvor mange kelvin skal lyset have, før det. Foto: Bjørn Godske Sådan omregner man Watt til Lumen.

Når du skal ud at købe nye pærer, skal du se efter lysstrøm målt i lumen. I denne tabel har vi omregnet Watt til Lumen, dog med undtagelser, så dette er blot for . Husk, at du nu skal se efter Lumen i stedet for watt. Se i skemaet, hvilken lumen du skal vælge for at få den samme mængde lys som med din gamle . Lumen måler lyset fra pærer som skinner i alle retninger. At en el-lyskilde er på W er jo udtryk for dens energiforbrug, - hvor meget af det der bliver til udstrålet lys afhænger især af virkningsgraden, . Online omregning mellem forskellige enheder for dagslys og kunstlys.


Lumen: enhed for lysmængde, det antal W en lyskilde udsender i form af lys, ganget . Electric power in watts (W) to luminous flux in lumens (lm) calculator and how to calculate.

Den mest præcise indikator for lysstyrken fra en LED-pære er at måle lumen eller lux. ApS - LED LYSNem omregning fra gløde- og sparepærer til LED pærer. Se her hvor mange watt din nye LED spot skal . Lumen angiver lysstyrken i en LED-pære og watt angiver strømforbruget. Er det noen som har en link til omregning av watt til lum. I stedet for å bruke begrepet watt bruker vi nå begrepet lumen.


For å erstatte en 60-watt glødepære, velg en LED-pære som gir 8lumen. Sådan omregner du fra Candela til Lumen til Lux. Watt kaldes også effekt og angiver, hvor meget en lyskilde forbruger ved maksimal udnyttelse af dens . Når du skal vælge en A-pære, kan du bruge som tommelfingerregel, at forholdet skal være ca. Kig efter Lumens ikke mængden af Watt; Lumens måler den totale mængde af lysoutput; Lux måler lysintensiteten; Lumens er ikke lig med den opfattede .

Kommentarer

Populære opslag