Led forlygtepære

Lysudbyttet er 16Lumen hvor en standard H55W pære er på mellem 12Lumen. Xenon og LED nævnes som bedre alternativer til de almindelige longlife-pærer, men der siges ikke . En Hpære kan kendes på de stikben, som sidder i enden og de vinger som sidder på soklen.

De fleste Hpærer har styrker, kort og langt lys, men det er . Andre forumemner med LED forlygte pærer. Endelig en LED kit som kan bruges som Nær og Fjern lys, dette LED kit har været under udvikling længe. HLED Forlygtepære, ny generation super kraftige .

Pærer og LED dioder er autopærer produkter som kan monteres til de fleste bilers lys. Vi fører pærer til både nærlys, fjernlys, parkeringslys, blinklys og . Endelig en LED kit som kan bruges som Nær og Fjern lys, dette kit har været under udvikling i længe.

Opgrader den normale halogenpære til LED-lys. LED-lyset er et hvidt lys, der tænder omgående, Komplet med pærer. Mens en almindelig Hpære på watt har en lysstyrke på 1500-1600. Cree ledx60W 6500k -7000k hvidt lys LED pære til bil (12-24V, 1stk) . T20-SMD 12Hvid LED billygter Pære 1128W5W. Cree ledx60W 6500k -7000k hvidt lys LED pære til bil (12-24V, 1stk).


Jeg overvejer at få udskiftet min forlygtepære til en LED pære. Er der nogen der har gjort sig nogle erfaringer med det? Søger du hjælp til at finde hvilken pære som passer på din bil.


Se med her hvor vi skifter en Hpære på en standard bil. Vi har et stort udvalg af eksempelvis Xenon-pærer, H H H Hog led-pærer. Til MAZDA biler har vi pærer fra Philips og Osram til markedets laveste priser. Cyclops HLED-pære til forlygte 32Lumen.


Vær den første til at bedømme dette produkt. Gør nat til dag med denne Hforlygtepære på hele 32lumen.

Kommentarer

Populære opslag