Hvad er sensorik

Der er flere metoder til en sensorisk analyse alt efter hvem der skal lave den og hvad den skal bruges til. Ved sensorisk bedømmelse er der også en række . Begrebet Sensorik er en beskrivelse af den oplevelse vi har, når vi bedømmer et målti en ret eller en enkelt fødevare, for et er hvad vi individuelt oplever, men .

Indtryk bruges til en samlet vurdering: ”Smagsoplevelse”. Teknologisk Institut anvender professionelle og trænede sensoriske paneler og laboratorierne er akkrediteret af DANAK. Hvad kan vi gøre for at overleve og konkurrere med industriens produkter?


Sensorik er et samlet og mere videnskabelig udtryk for sanserne.

De fem klassiske sanser er syns, føle, høre, lugte og . Du vil derudover blive introduceret til, hvad sensorik er og få erfaring med flere sensoriske målemetoder. Disse metoder anvendes i høj grad i fødevareindustrien . Sensorisk profil er et værktøj til at udtrykke rammen og målene omkring et produkts udseende, duft, smag og tekstur.

Kommentarer

Populære opslag