Arne sørensen læder priser

Sorensen Leather supplies the best high quality leather hides for furniture and interior design. Blandt videoerne finder du både præsentationer af deres forskellige . Dækfarvet læder har fået en stærk overflade behandling, der går den smudsafvisende, meget .

Her på hjemmesiden er vor fokus, at give dig en bred viden omkring læder. Med det formål at klæde dig på til, at købe møbler og andre produkter i læder. Ombetrækning og ompolstring af Arne Jacobsen møbler samt køb og salg af nye og brugte Arne Jacobsen møbler. Afhentning og levering af designmøbler i .

Arne Jacobsen, Svanen, TILBUD på Svanen i sort Classic læder. Skindet er fra Arne Sørensen læder, som også er leverandør til Fritz Hansen. Seriøse bud (interesse og pris) velkomne. Ny polstret i sort range anilin læder fra Arne Sørensen.


I mere end år har det familieejede Sørensen Læder specialiseret sig i læder og huder af. Sørensen leverer vi eksklusive møbler, lamper og interiør fra danske og. EJ Delphi sofa - pers i sort læder - Specialpris.

Kommentarer

Populære opslag